Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag wil drietal langer binden


15 augustus 2011 - Jens Toornstra, Lex Immers en Wesley Verhoek stonden de afgelopen maanden in de belangstelling van een groot aantal clubs. Toch bleven ze om meerdere redenen ADO Den Haag trouw. Nu wil de club hier profijt uit slaan door het drietal nieuwe contracten aan te bieden.

Verhoek heeft in Den Haag nog een contract tot volgend jaar zomer wat door de club eenzijdig verlengd kan worden. Toornstra ligt nog tot de zomer van 2013 vast en Immers zelfs nog een seizoen langer. Toch wil ADO Den Haag het drietal nu nog langer aan zich binden tegen betere voorwaarden.

Coach Maurice Steijn bevestigde tegenover NUsport dat het drietal nieuwe voorstellen heeft ontvangen. "Ze staan er voor open, omdat ze denken nog niet klaar te zijn bij ADO. Ze hebben niet voor niets al wat lucratieve aanbiedingen afgeslagen", aldus Steijn.

"We laten Verhoek, Immers en Toornstra niet meer gaan", stelde Steijn nogmaals. "Ze hebben al een tijdje een nieuwe aanbieding van ons op zak en hadden van ons tot zondagavond de tijd om op aanbiedingen van andere clubs in te gaan. Nu ze dat niet hebben gedaan, ga ik ervan uit dat ze nog vóór 1 september hun contract bij ADO openbreken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!