Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV presenteert Timothy Derijck


15 augustus 2011 - Timothy Derijck zette vanmiddag in Eindhoven zijn handtekening onder een verbintenis die hem voor vier seizoenen zal verbinden aan PSV. De 24-jarige verdediger had bij ADO Den Haag een gelimiteerde transfersom van 750.000 euro in zijn contract, PSV wist hiervan te profiteren.

"Een stap die ik gehoopt had. PSV is een heel grote club, daar hoefde ik niet lang over na te denken," aldus de 24-jarige Derijck in gesprek met PSV TV. "PSV komt misschien maar één keer langs. Het is een club die altijd om de titel speelt en elke wedstrijd moet winnen. Dit is de ideale stap voor mij."

Derijck sprak al met Fred Rutten. "Ik geef geen garanties, zei hij, dat doet hij aan niemand. Dat is voor mij heel normaal, je moet werken voor je basisplaats," aldus Derijck die nog niet speelgerechtigd is voor de duels tussen PSV en SV Ried. De Belg reist wel met PSV naar Oostenrijk. "Om zo snel mogelijk het team te leren kennen." Derijck kan komende zondag zijn debuut voor PSV maken wanneer het uitgerekend in een uitduel ADO Den Haag treft. "Ik kijk er naar uit, dat is natuurlijk voor mij heel speciaal. Als het voorbestemd is."

Technisch directeur Marcel Brands: "We zochten een centrale verdediger na het vertrek van Maza Rodriguez. Uit het vierjarige contract met Timothy spreekt vertrouwen, hij is pas 24 jaar. Hij heeft al veel ervaring, maar ook nog rek en groeipotentie in zich." Derijck speelde eerder in de jeugdopleiding van Anderlecht en in de eerste elftallen van Feyenoord, NAC Breda en Dender EH.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!