Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Platje loodst NEC langs Excelsior


15 augustus 2011 - NEC pakte de winst in de eigen Goffert tegen Excelsior. Door twee goals van Melvin Platje in de tweede helft boekte Alex Pastoor (foto) tegen zijn oude ploeg een 2-0 zege.

Vanaf de eerste minuut was NEC de bovenliggende partij. Excelsior mocht van geluk spreken dat het na een minuut of 20-25 nog altijd 0-0 was. Onder andere Ramon Zomer, Leroy George en Melvin Platje waren dichtbij de openingstreffer maar op onbegrijpelijke wijze wilde het doelpunt maar niet vallen. Er zou uiteindelijk ook de rust worden ingegaan met een 0-0 stand.

In de tweede helft was er een veel beter Excelsior te zien. Het werd nu ook zelf gevaarlijk. Een schot van Joost Broerse werd knap door Cillissen onschadelijk gemaakt. Net nu Excelsior beter in de wedstrijd kwam sloeg NEC toe. Het was Melvin Platje die de 1-0 aantekende. Excelsior liet zich niet van de wijs brengen en was via Alberg (paal) opnieuw dichtbij een doelpunt. Echter was het wederom Platje die scoorde.

Na twee gespeelde duels staat NEC nu op vier punten. Excelsior is nog altijd puntloos. Nadat het eerder thuis met 2-0 verloor van Feyenoord, waren er nu eenzelfde cijfers te zien in het duel met NEC. Naast Excelsior haalde ook NAC Breda na twee duels nog geen enkel punt. Komend weekend speelt Excelsior thuis tegen De Graafschap.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!