Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vier tegendoelpunten bij debuut Vorm


15 augustus 2011 - Michel Vorm heeft vandaag zijn debuut gemaakt voor Swansea City in de Premier League. Op bezoek bij titelfavoriet Manchester City werd door de ploeg uit Wales met 4-0 verloren.

Vorm kon ondanks de vier tegendoelpunten terugkijken op een uitstekend debuut. Bij rust stond het in Manchester nog altijd 0-0 mede door goed keeperwerk van de reservedoelman van het Nederlands Elftal. Ook in de tweede helft onderscheidde Vorm zich met een aantal uitstekende reflexes.

De show werd echter gestolen door invaller Sergio 'Kun' Aguero. De miljoenenaankoop van Manchester City nam twee goals voor zijn rekening. Naast Vorm maakte bij Swansea City ook Kemy Agustien zijn opwachting in de basis. Swansea City promoveerde afgelopen zomer naar de Premier League.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!