Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sporting meldt zich in Enschede voor Douglas


16 augustus 2011 - Sporting Lissabon heeft zich in Enschede gemeld voor Douglas. Volgens De Telegraaf is de Portugese club van Ricky van Wolfswinkel en Stijn Schaars behoorlijk concreet en praat het vandaag met FC Twente over de transfersom. Het is onbekend aan wat voor een bedrag de Tukkers denken.

De 23-jarige Douglas krijgt volgende maand zijn Nederlandse paspoort. In Enschede heeft Douglas nog een contract tot het einde van het seizoen, FC Twente kan de verbintenis eenzijdig nog met een seizoen te verlengen. Douglas lijkt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging, mogelijk dat dit Sporting Lissabon wordt dat deze zomer fors investeerde in een nieuwe selectie. Ondanks de karrenvracht aan nieuwe namen wist Sporting afgelopen weekend in de Portugese competitie thuis niet te winnen van Olhanense, het werd 1-1.

Waar eerder alleen Bryan Ruiz in verband werd gebracht met een vertrek uit Enschede vertrekt nu dus mogelijk ook een andere sterkhouder in de vorm van Douglas. In dat perspectief is ook het verhoogde bod van FC Twente op Leroy Fer goed te begrijpen. Co Adriaanse ziet in Fer namelijk de ideale voetballende centrale verdediger of wel de opvolger van Douglas.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!