Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Guyon Fernandez richt zich op Feyenoord


16 augustus 2011 - Guyon Fernandez wordt voorlopig geen international van de Nederlanse Antillen. De aanvaller richt zich voorlopig volledig op zijn ontwikkeling bij Feyenoord. Fernandez verruilde afgelopen zomer Excelsior voor Feyenoord.

"Ik ben inderdaad gebeld door Remco Bicentini (voormalig speler van NEC, red.) namens de voetbalbond, met het verzoek om voor de Antillen te gaan uitkomen", aldus Fernandez in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Maar het is op dit moment gewoon een lastig verhaal. Ik heb met mijn zaakwaarnemer overleg gevoerd, Feyenoord zou toestemming kunnen geven. Maar wij wachten voorlopig nog even. Ik moet mij nu volledig op Feyenoord concentreren. Voor die interlands moet je keer op keer ruim negen uur in een vliegtuig zitten. Dat zou nu niet verstandig zijn."

"De Antillianen die op niveau spelen, zoals Leroy Fer, Gregory van der Wiel en Vurnon Anita, komen ook allemaal uit voor Nederland. Oranje heb ik voor mezelf overigens helemaal niet in gedachten, ik wil gewoon alles op alles zetten om bij Feyenoord te slagen. Daar passen op dit moment geen interlands van de Antillen in."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!