Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ajax komt met nieuw bod op Cillessen'


16 augustus 2011 - Ajax blijft hopen op de komst van Jasper Cillessen. Volgens De Telegraaf beraadt de Amsterdamse club zich op een derde bod op de doelman van NEC. Gisteren werd het tweede bod van Ajax nog door NEC geweigerd.

"We gaan ons beraden, maar ik heb niet het gevoel dat de deal nu van de baan is," zei technisch manager Danny Blind in gesprek met De Telegraaf. Ajax bood tot dusver 3 miljoen euro, terwijl NEC eerder aan een bedrag dacht dat ongeveer het dubbele was. Indien beide clubs tot een akkoord komen dan zal Cillessen in Amsterdam een vijfjarig contract tekenen.

Ajax is op zoek naar een jonge doelman die in de Amsterdam ArenA de concurrentie aan zal gaan met Kenneth Vermeer. Mocht de club daar niet in slagen dan is het een optie om een ervaren doelman achter Vermeer te zetten. In dat geval denkt men aan keepers als Dennis Gentenaar (VVV Venlo) en Gabor Babos (NEC).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!