Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tyton wil via PSV naar Euro 2012


16 augustus 2011 - Opeens was daar de transfer van Przemyslaw Tyton van Roda JC naar PSV. De Poolse doelman moet in Eindhoven de concurrentie aangaan met Andreas Isaksson waar in EIndhoven niet iedereen het volste vertrouwen in heeft.

Tyton maakt voor 2,5 miljoen euro de overstap van Roda JC naar PSV. Dit seizoen huurt PSV de Poolse doelman om hem in de zomer definitief over te nemen. Dat is voor Roda JC financieel aantrekkelijker gelet op de situatie bij de KNVB wwaar het in de Categorie 1 verkeert. Met de komst van Tyton lijkt PSV komende zomer, wellicht al eerder, afscheid te gaan nemen van Andreas Isaksson en Cassio Ramos die beide een aflopend contract hebben. Ook de verbintenis van Khalid Sinouh loopt af.

Met zijn transfer naar PSV hoopt Tyton zijn plaats bij de Poolse selectie veilig te stellen. Tyton wil maar al te graag met zijn land deelnemen aan Euro 2012, waar Polen notabene een van de twee organisatoren is. "Dat zijn focus op het EK in Polen ligt, is een belangrijke factor bij zijn overgang. Via PSV hoopt Tyton zijn plek af te dwingen. Dat heeft hij open en eerlijk gecommuniceerd", aldus Roda JC-trainer Harm van Veldhoven in De Telegraaf. "Voor ons komt deze transfer op een vervelend moment. Sportief leveren we veel in."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!