Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'FC Twente en Fer rekenen op transfer'


16 augustus 2011 - Leroy Fer verwacht dat hij Feyenoord nog deze transferperiode zal verlaten voor FC Twente. De Tukkers hebben een nieuw bod bij Feyenoord neergelegd met een vaste component als mede een aantal bonussen waarmee het totaal op ongeveer vijf miljoen euro kan uitkomen.

FC Twente verwacht met dit nieuwe bod Feyenoord te overtuigen de aanbieding te accepteren. Het is de vraag of Feyenoord dat ook daadwerkelijk zal doen. Volgens technisch directeur Martin van Geel heeft de club nooit een transfersom genoemd. Daarnaast blijft de club bij het standpunt dat het elftal van Ronald Koeman haar middenvelder eigenlijk niet kan missen als het dit seizoen voor een mooie eindklassering wil spelen.

Een extra factor is dat Feyenoord eventuele gelden niet op de transfermarkt kan gebruiken. Feyenoord is door de KNVB verplicht de ontvangen transfersommen inde schuldsanering te stoppen. Daarmee pleegt Feyenoord verdere roofbouw op haar selecite. De welbekende vrienden van Feyenoord zijn bereid een speler te financieren maar dat lijkt te gaan om maximaal een bedrag van 750.000 euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!