Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'FC Twente vangt opnieuw bod voor Fer'


16 augustus 2011 - Feyenoord heeft een nieuw bod van FC Twente op Leroy Fer geweigerd. De Tukkers zouden bereid zijn 4 miljoen euro voor de middenvelder neer te tellen. Op basis van prestaties van FC Twente en Fer zou dat bedrag de komende jaren kunnen oplopen tot circa 5 miljoen euro.

Eerder werd al duidelijk dat Feyenoord niet snel overstag zou gaan. Feyenoord kan eventuele transferopbrengsten niet gebruiken om haar selectie te versterken en dient alles in de schuldsanering te steken. Met het behoud van Fer beschikt Feyenoord over een uitstekende speler die van groot van belang kan zijn voor de eindschikking van het lopende seizoen.

Fer, die in Rotterdam-Zuid nog een contract tot volgend jaar zomer had, zag een transfer naar FC Twente wel zitten. Trainer Co Adriaanse ziet in Fer een speler die hij kan omturnen tot centrale verdediger.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!