Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Utrecht meldt zich bij Excelsior voor Bovenberg'


17 augustus 2011 - FC Utrecht heeft zich bij Excelsior gemeld voor een eventuele transfer van Daan Bovenberg. Excelsior wil echter niet meewerken aan een transfer van de 22-jarige Bovenberg ondanks de verdediger nog maar een contract tot het einde van het seizoen op Kralingen heeft.

Excelsior-directeur Simon Kelder wil Bovenberg niet kwijt en zal aan FC Utrecht dan ook geen prijs noemen.
"Wij willen Bovenberg niet kwijt, dus dan hoeven we ook niet te onderhandelen", aldus Kelder in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dat is de mededeling die wij aan FC Utrecht hebben gedaan."

FC Utrecht hoopt zich in de laatste weken van de transferperiode nog met een aantal spelers te versterken. De positie van rechtsback is dun bezet mede door het vertrek van Tim Cornelisse naar FC Twente. De 22-jarige Bovenberg viel afgelopen seizoen op omdat hij een aantal doelpunten maakte uit standaardsituaties.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!