Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord weigert ook nieuw bod op Fer


17 augustus 2011 - Feyenoord heeft ook een derde bod van FC Twente op Leroy Fer afgewezen. Ondanks een bod van 4 miljoen euro dat op basis van premies verder kon oplopen heeft Feyenoord aan FC Twente kenbaar gemaakt dat de middenvelder niet te koop is.

"We hebben Twente medegedeeld dat we Fer niet gaan verkopen", zo stelde Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Als directie en raad van commissarissen zitten we wat dat betreft volledig op een lijn."

Eerder bereikten meerdere berichten de media dat de investeerdersgroep Vrienden van Feyenoord een transfer juist wel zag zitten omdat het recht heeft op een percentage van de transferopbrengst. Wanneer Fer aan het einde van het seizoen vertrekt is hij immers transfervrij en lopen de investeerders geld mis.

"Toch zien alle partijen hoeveel waarde Leroy op het veld heeft voor Feyenoord. Bovendien, en ook dat speelt een grote rol, we kunnen de opbrengsten niet herinvesteren. Het sportieve weegt daarom gewoon het zwaarst voor ons", zo besloot Van Geel in het Algemeen Dagblad.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!