Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Guidetti ziet overgang naar Feyenoord wel zitten'


17 augustus 2011 - De zaakwaarnemer van John Guidetti, Per Jonsson, heeft in De Telegraaf te kennen gegeven dat een eventuele verhuur van zijn client aan Feyenoord een goede optie is.

Jonsson in gesprek met De Telegraaf: "Feyenoord is een goede optie. Bij de contractverlenging met Manchester City is overeengekomen dat Guidetti verhuurd zal worden. Op zijn leeftijd is het belangrijk om veel te spelen. Bij Feyenoord kan dat en daarom is een verhuur een interessante mogelijkheid. Maar of het ook zover komt, hangt van veel factoren af. Zo moeten de clubs het eerst eens worden."

Eerder zag Guidetti in overleg met Jonsson nog af van een overgang naar FC Twente. Jonsson: "FC Twente had al twee goede spitsen en daarom vond ik dat met het oog op zijn carrièreplanning geen goede stap."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!