Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV zoekt tevergeefs in Japan naar spelers


17 augustus 2011 - VVV Venlo kreeg afgelopen weekend een oorwassing in Arnhem van Vitesse, het werd maar liefst 4-0. VVV Venlo zou dan ook nog niet klaar zijn op de transfermarkt. Beoogde versterkingen komen in ieder geval niet uit Japan waarmee de club eerder met Keisuke Honda nog bijzonder succesvol was.

Voorzitter Hai Berden was de afgelopen week in Japan om een aantal spelers te bekijken. Zo was hij aanwezig bij de interland tussen Japan en Zuid-Korea maar bezocht ij ook het competitieduel tussen Vissel Kobe en Kawasaki Frontale.

"Ik heb genoeg interessante spelers gezien, maar inmiddels begeven de scouts van Europese topclubs zich ook veelvuldig in de J-League en wordt het voor VVV heel erg moeilijk om dit financieel bij te benen. Maar er zijn naast Japan nog talloze landen waar wij talenten kunnen ophalen", aldus Berden die eerder al stelde dat er ook op de Nederlandse markt te veel concurrentie is om voor zijn club betaalbare spelers aan te trekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!