Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Poolse aanvaller voor Roda JC


17 augustus 2011 - Roda JC heeft zich versterkt met de Mikolaj Lebedynski. De Poolse aanvaller wordt voor een seizoen gehuurd van Pogon Szcezin. Wel heeft Roda JC met de club uit de Poolse tweede divisie een optie tot koop afgesproken. De 21-jarige Lebedynski maakte tijdens een proefperiode in Kerkrade voldoende indruk.

"Begin juli hoorde ik dat ik op proef mocht komen bij Roda JC Kerkrade. Dat gaf mij een erg trots gevoel. Ik ben blij dat ik een goede indruk heb achter gelaten. Roda JC Kerkrade is een grote club en absoluut een flinke stap voorwaarts in mijn carrière", aldus de aanvaller op Roda JC.nl.

Lebedynski: "In 2010 heb ik tot nog toe mijn hoogtepunt in mijn carrière beleefd. We speelden toen als tweede divisionist de finale om de Poolse beker. Helaas verloren we met 1-0. Hopelijk maak ik met Roda JC Kerkrade ook ooit een bekerfinale mee."

Technisch Directeur Gerard Wielaert over het aantrekken van Lebedynski: "Tijdens zijn stageperiode heeft Mikolaj ons kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten. Hij is een spits die als aanspeelpunt kan spelen, maar heeft daarnaast ook diepte in zijn spel. Kortom een complete spits. Ook heeft hij een zeer goede instelling. Hij is gehaald met het oog op de toekomst en krijgt bij Roda JC Kerkrade de kans om zich verder te ontwikkelen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!