Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rutten stelt dat Engelaar 'echt ziek' is


17 augustus 2011 - Orlando Engelaar behoort niet tot de wedstrijdselectie van PSV voor het duel met het Oostenrijkse SV Ried voor de Europa League. Engelaar zou ziek zijn. Bronnen beweren echter dat hij uit voorzorg aan de kant wordt gehouden vanwege een mogelijke transfer.

Trainer Fred Rutten bestrijdt de berichten van Voetbal International dat Engelaar uit voorzorg buiten de selectie wordt gehouden. "Rondom Engelaar is geen mysterie aan de hand. Hij had koorts en heeft mogelijk Phillip Cocu aangestoken, die is ook ziek. En in de Europa League zul je gas moeten geven."

PSV speelt donderdag in de laatste voorronde van de Europa League tegen het Oostenrijkse SV Ried. Inzet is een plaats in de groepsfase.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!