Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sno verrast met keuze voor RKC Waalwijk


18 augustus 2011 - Opeens dook de naam van Evander Sno op bij RKC Waalwijk. De middenvelder zag eerder deze zomer een overgang naar de Italiaanse subtopper Genoa afketsen en kon veel geld verdienen in Oost-Europa. Toch kiest Sno bewust voor een nieuwe start bij RKC Waalwijk.

Vorig jaar werd Sno bij een duel tussen de beloften van Ajax en Vitesse getroffen door een hartstilstand. Inmiddels is de middenvelder hier volledig van hersteld. In Rusland, Azerbeidzjan en de Oekraïne lagen contracten klaar waarmee hij meer dan een half miljoen netto per jaar kon gaan verdienen. RKC Waalwijk werd echter de volgende halte in zijn loopbaan.

"Het zegt alles over de ambities van de speler", zegt zaakwaarnemer Chiel Dekker in gesprek met De Telegraaf. "Het is belangrijk dat hij eerst eens een jaar elke week kan voetballen en zich hier weer in de kijker kan spelen."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!