Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bryan Ruiz ziet ook Fulham wel zitten


18 augustus 2011 - Bryan Ruiz sluit een overgang naar Fulham niet bij voorbaat uit. Eerder werd duidelijk dat een eventuele komst van Ruiz bij Tottenham Hotspur geen prioriteit had. Martin Jol mag als manager van Fulham zodoende blijven hopen op de komst van de sterspeler van FC Twente.

Ruiz in gesprek met De Telegraaf: "Fulham is voor mij een serieuze optie. Dat is ook een club uit de Premier League en dat vind ik een mooie competitie. Fulham heeft contact opgenomen met mijn manager. Als Fulham concreet wordt, gaan we zeker praten."

Ruiz maakt zich in ieder geval niet druk over zijn toekomst. "Het heeft geen zin om me druk te maken, want ik heb het toch allemaal niet zelf in de hand. Natuurlijk wil ik graag een stap vooruit maken, maar geloof me, als ik uiteindelijk bij FC Twente blijf, heb ik daar écht geen probleem mee. FC Twente is een fantastische club."

Overigens was bijna de complete Europese top afgelopen dinsdag aanwezig in de Grolsch Veste. Naast Tottenham Hotspur en Fulham waren er ook scouts aanwezig van Arsenal, FC Barcelona, Manchester City, VfB Stuttgart, Olympique Lyon, HSV, Liverpool en Borussia Dortmund.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!