Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Douglas ziet Sporting Lissabon wel zitten


18 augustus 2011 - Niet alleen Bryan Ruiz maar ook Douglas sluit een vertrek bij FC Twente niet uit. De Braziliaanse verdediger zou in de belangstelling staan van Sporting Lissabon, de club die eerder deze zomer al in Nederland shopte voor Ricky van Wolfswinkel en Stijn Schaars.

Er zou inmiddels al een eerste gesprek tussen FC Twente en Sporting Lissabon hebben plaatsgevonden nadat de Portugese club haar interesse in de verdediger kenbaar had gemaakt. Douglas in De Telegraaf: "Ik ben klaar voor een stap hogerop. Ik voel me lekker bij FC Twente, maar uiteindelijk wil ik naar een topclub in een grote competitie. Als er een mooie club komt en het is goed voor mij, dan zal ik die kans grijpen."

Het is onbekend aan wat voor een transfersom FC Twente denkt. Het is zelfs onbekend of FC Twente bereid is mee te werken aan een eventuele transfer van Douglas.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!