Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sander Keller staat voor terugkeer naar Eredivisie


18 augustus 2011 - Sander Keller lijkt nog voor het einde van deze maand terug te keren naar de Eredivisie. De verdediger kan ondanks een doorlopend contract bij het Zwitserse Xamax Neuchatel transfervrij vertrekken en dat is ook een aantal Eredivisieclubs te weten gekomen.

ADO Den Haag, De Graafschap en Heracles Almelo zien de komst van de 31-jarige Keller wel zitten. Heracles is op zoek naar een vervanger van Birger Maertens die door een blessure zeker een half jaar buitenspel staat. Keller maakte pas vorig jaar de overstap van FC Utrecht naar Zwitserland. Door verandering in management van de Zwitserse club kan Keller nu al weer vertrekken evenals een groot aantal van zijn teamgenoten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!