Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Leroy Fer wil nog altijd graag naar FC Twente


18 augustus 2011 - FC Twente heeft de hoop op een eventuele komst van Leroy Fer nog niet opgegeven. Ondertussen overlegt de middenvelder van Feyenoord vandaag samen met zijn vader en zaakwaarnemer Rob Jansen over zijn toekomst. Fer zou zelfs nog altijd graag de overstap willen maken naar FC Twente, Feyenoord wil hem niet kwijt.

FC Twente was bij haar laatste bod bereid 4 miljoen euro te betalen dat op basis van prestaties verder kon oplopen. Daarnaast zou Feyenoord meedelen in een eventuele doorverkoop. Joop Munsterman in gesprek met TC Tubantia: "Dat is afgewezen, maar we laten het er niet bij zitten. Wellicht hebben wij de inhoud van ons bod onvoldoende duidelijk kunnen maken." Feyenoord riskeert nu dat Fer volgend jaar zomer transfervrij de deur uitloopt vanwege een aflopend contract. Dat is mede ingegeven door het feit dat Feyenoord met eventuele Fer-miljoenen niet de transfermarkt op mag van de KNVB.

"Feyenoord heeft het recht om het sportieve aspect zwaarder te laten wegen dan het financiële aspect", zegt de zaakwaarnemer van Fer, Rob Jansen. "Twente wil Leroy dolgraag hebben en gaat tot het uiterste om hem te krijgen. Feyenoord heeft financiële problemen en kan van het bedrag dat voor Fer binnenkomt geen vervanger kopen. Van Geel denkt: ik raak mijn beste speler kwijt en krijg er niets voor terug. Hij kiest dan liever voor kwaliteit op het veld."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!