Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Europees voetbal voor PSV en AZ


18 augustus 2011 - PSV en AZ hopen vandaag een mooie stap te zetten richting de groepfase van de Europa League. Beide clubs spelen vanavond een uitwedstrijd. PSV gaat in Oostenrijk op bezoek bij SV Ried, terwijl AZ het op Noors kunstgras opneemt tegen Aalesunds FK.

SV Ried is de tegenstander van PSV. Een niet te onderschatten tegenstander, in de derde voorronde van de Europa League schakelde de Oostenrijkse ploeg nog de Deense topclub Brondby uit. Interessant is om te zien welke keeper vanavond de voorkeur krijgt van Fred Rutten. Is het Andreas Isaksson of Przemyslaw Tyton? En daarnaast kan PSV nu wel veelvuldig scoren. In de Eredivisie scoorde de ploeg van Rutten slechts 2 keer in 2 duels.

Bij AZ kan juist Roy Beerens zijn debuut maken. Het is nog de vraag of Verbeek de aanvaller in de basis laat beginnen. Duidelijk is wel dat AZ vanavond speelt op kunstgras maar ook dat het sinds 2007 al niet meer een Europese uitduel heeft gewonnen. AZ hoopt daar vanavond verandering in te brengen.

Aalesunds FK - AZ begint vanavond om 19.00 uur. Om 21.00 uur staat SV Ried - PSV op het programma. Beide duels worden live uitgezonden door Eredivisie Live. Voglende week donderdag zijn de returns.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!