Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse legt Van der Heijden vast


18 augustus 2011 - Vitesse heeft zich versterkt met Jan-Arie van der Heijden. De middenvelder komt over van Ajax waar hij ondanks een doorlopend contract kon vertrekken. In Arnhem was Van der Heijden meer dan welkom en tekende hij dan ook een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog eens twee jaar.

Technisch directeur Ted van Leeuwen op de website van Vitesse: "We hadden al langere tijd de wens Jan-Arie (Van der Heijden, red.) aan de selectie toe te voegen. Hij past zowel als speler en als persoon perfect in het plaatje van Vitesse." Ook Van der Heijden ziet zijn verblijf bij Vitesse zitten. "Vitesse heeft zichtbaar ambitie net als ik zelf. Dat gaat goed samen. Hier verwacht ik mij door te kunnen ontwikkelen."

Van den Brom komt met Van der Heijden een oude bekende tegen, beiden werkten eerder samen bij de jeugd van Ajax. Van den Brom: "Met Jan-Arie van der Heijden halen we een talentvolle, multifunctionele speler in huis. Jan-Arie is voor mij een bekende en ik weet dus wat ik aan hem heb. Een mooie bijkomstigheid is dat hij ondanks zijn jonge leeftijd al behoorlijk wat ervaring met zich meeneemt."

Ervaring heeft de middenvelder zeker. In 2007 maakte Van der Heijden zijn debuut voor Ajax. De afgelopen twee seizoenen werd hij verhuurd aan Willem II. In totaal speelde Van der Heijden 60 duels op Eredivisie-niveau.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!