Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sreckovic definitief naar De Graafschap


18 augustus 2011 - Na langdurige onderhandelingen met complexe constructies is Nenad Sreckovic eindelijk van De Graafschap. De 23-jarige Serviër tekent voor drie jaar bij de eredivisieclub. Sreckovic trainde al ruim twee weken mee, maar het was lastig om tot een akkoord te komen met de investeringsmaatschappij waar de speler onderdeel van uitmaakt.

De speler liet woensdag al weten dat beide partijen mondeling akkoord waren. Behalve De Graafschap betalen ook zakenmensen met een Graafschap hart mee aan de transfer van Sreckovic die overkomt van Rode Ster Belgrado. Trainer Ulderink en technisch directeur Looyen lieten zich al diverse malen lovend uit over de snelle linkshalf. "Het is het type speler dat we zoeken", zei Ulderink vorige week.

De Graafschap moet Sreckovic nog wel speelgerechtigd krijgen. De club hoopt dat dit lukt voor de thuiswedstrijd van volgende week zondag tegen ADO Den Haag.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!