Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ onderuit in Noorwegen


18 augustus 2011 - AZ is er opnieuw niet in geslaagd een Europees uitduel te winnen. Op bezoek bij de nummer tien van Noorwegen, Aalesunds FK, werd door de ploeg van Gertjan Verbeek met 2-1 verloren.

AZ begon bijzonder zwak aan het duel op het kunstgras van Aalesund. De thuisploeg kreeg na veertien minuten spelen een gemakkelijke strafschop toegekend na een ongelukkige handsbal van Moisander. Het was de Costa Ricaan Barrantes Rojas die zijn landgenoot in het doel van AZ, Esteban, wist te verschalken.

Een kwartier na de 1-0 van Aalesunds FK kwam AZ al weer op gelijke hoogte. Een schot van Gudmunsson werd niet goed gekeerd door de doelman van de Noren, in de rebound was het Martens die koppend de gelijkmaker aantekende. In Noorwegen was dat ook de ruststand. In de tweede helft speelde AZ beter en kreeg het ook voldoende kansen. Uit het niets was het echter Barrantes Rojas die Aalesunds FK een kwartier voor tijd aan de zege hielp.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!