Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zomer kost SC Heerenveen 650.000 euro


19 augustus 2011 - SC Heerenveen en NEC bereikten deze week een akkoord over de transfer van Ramon Zomer. De verdediger maakt voor 650.000 euro de overstap van Nijmegen naar Heerenveen. In Friesland lag een driejarig contract voor Zomer klaar.

"Heerenveen is een stap omhoog", aldus Zomer in gesprek met De Gelderlander. "NEC is een mooie en warme club en de beleving in Nijmegen is enorm, maar in Friesland is alles net weer wat groter. Heerenveen heeft weliswaar enkele mindere jaren achter de rug, maar heeft toch een grotere reputatie dan NEC. Ik ben dus zeer blij met een nieuwe stap in mijn voetbalcarrière."

Technisch directeur Carlos Aalbers sprak in De Gelderlander van een 'sportief verlies' maar gaf ook aan de transfersom voor de club interessant was. "Ramon wilde zijn contract bij NEC niet verlengen. Het zou volgend jaar aflopen. In financieel opzicht zijn we dus zeer tevreden met deze deal. Voor NEC is het nu zaak de selectie kwalitatief op orde te brengen. De transfer van Ramon Zomer is razendsnel tot stand gekomen, een vervanger hebben we niet even binnen een dag paraat. We gaan daarmee consciëntieus aan de slag. Niet overhaast, maar goed."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!