Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Romero lijkt AZ te verruilen voor Sampdoria


20 augustus 2011 - Sergio Romero lijkt AZ snel te gaan verlaten. De doelman onderging al een medische keuring bij Sampdoria en zal naar verwachting een vierjarig contract tekenen. Jaarlijks kan Romero een salaris van 1,2 miljoen euro bijschrijven. Sampdoria degradeerde afgelopen seizoen uit de Serie A maar wil zo spoedig mogelijk terugkeren.

"Hij zal helpen om het niveau van onze club omhoog te tillen. De Serie B is nog niet zo slecht en dit is tevens goed voor ons imago in Italië. Romero kan er nu ook weer aan werken om zijn plek onder de lat bij Argentinië te behouden", aldus technisch directeur Pasquale Sensibile van Sampdoria in Italiaanse media.

Begin deze week bood het uit de Serie A gedegradeerde Sampdoria nog 1 miljoen euro. Inmiddels is dat bod aangepast. Earnest Stewart, technisch directeur van AZ, in De Telegraaf: "Ze hebben het bod inmiddels verhoogd en wij kunnen daar nu over praten. We zijn met Sampdoria in gesprek over de overgang."

AZ heeft met Esteban al een vervanger van Romero in de selectie. De jonge doelman uit Costa Rica speelde al in de eerste competitieduels en de Europa League. Mocht AZ de verwachte 3,5 miljoen euro ontvangen dan is de club van plan om de Zweedse rechtsback Mattias Johansson (19) bij Kalmar FF los te weken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!