Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Boer sluit verhuur Sneijder niet uit


20 augustus 2011 - Ajax staat open voor een tijdelijk vertrek van Rodney Sneijder. "Dat is beter voor zijn ontwikkeling", aldus Ajax-trainer Frank de Boer in gesprek met De Telegraaf. "Maar alleen als er een goede club komt. Anders kan hij beter elke dag hier trainen, met topspelers om zich heen."


Volgens De Telegraaf informeerden ADO Den Haag en FC Utrecht al naar de beschikbaarheid van de middenvelder. Sneijder heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2013 en de jeugdinternational lijkt wel interesse te hebben in een tijdelijk avontuur.

De Boer is tevreden over de ontwikkeling van Sneijder: "En hij heeft in de voorbereiding heel goed gepresteerd en zich uiterst professioneel opgesteld. Maar ik merk dat ik – als Christian Eriksen geblesseerd zou raken – er meer naar neig om Theo Janssen door te schuiven en Vurnon Anita controlerend op het middenveld te zetten. Op Rodneys leeftijd is het belangrijk veel aan spelen toe te komen."

Tot een debuut in Ajax 1 kwam het voor de jonge Sneijder nog niet . "Tegen SC Heerenveen wilde ik hem belonen, maar gaf Derk Boerrigter aan dat hij een wissel wilde. En Rodney als linksbuiten opstellen, ging me te ver. Misschien maakt hij zondag zijn debuut."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!