Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse wint ook van FC Utrecht


20 augustus 2011 - Vitesse blijft het goed in de Eredivisie. De ploeg van John van den Brom won vanavond in het eigen Gelredome met 2-1 van FC Utrecht. Wilfried Bony tekende voor beide goals waarvan de tweede in de voorlaatste minuut viel.

Al na zes minuten spelen kreeg Vitesse de 1-0 op een presenteerblaadje. Scheidrechter Makkelie gaf een strafschop voor een overtreding buiten de zestien. Deze strafschop van Vitesse werd door Wilfried Bony benut. Nog binnen het half uur kwam FC Utrecht op gelijke hoogte. Een vrije trap van Gerndt eindigde nog op de lat, in de rebound was het Mulenga die op fraaie wijze de 1-1 aantekende.

Na de 1-1 begon Vitesse beter te voetballen en mocht FC Utrecht haar doelman Rob van Dijk bedanken dat het bij rust nog altijd een gelijke stand was. Ook in de tweede helft stond deze stand lang op het bord. Nadat Utrecht-verdeidger Nilsson vier minuten voor tijd met een onbesuisde overtreding rood had gekregen was het niet veel later raak. Bony profiteerde van wanorde in de Utrecht-defensie en zijn eigen fysieke kracht om de beslissende 2-1 aan te tekenen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!