Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gelijkspel bij Excelsior - De Graafschap


20 augustus 2011 - Excelsior heeft het eerste punt van het seizoen binnen. Thuis tegen De Graafschap werd door de ploeg van John Lammers met 1-1 gelijk gespeeld. Opvallend was dat beide ploegen vanavond aftrappen met ieder elf Nederlandse spelers.

Groots was het op Kralingen allerminst. In de eerste helft waren er nauwelijks hoogtepunten te beleven, zelfs geen grote mogelijkheden op het doelpunt van de Graafschap na. Het was Rydell Poepon die zijn ploeg na 27 minuten spelen op voorsprong bracht.

Ook in de tweede helft sudderde het spel van beide teams maar aan. Een kwartier voor tijd besloot Lammers de van origine verdediger Van Steensel in te laten vallen als stormram in de aanval. Het betaalde zich uit met de gelijkmaker. Met een bekeken lob maakte Van Steensel de 1-1. Het zou in Rotterdam ook de eindstand zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!