Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Versterking voor ADO Den Haag


29 augustus 2011 - Een dubbelslag vandaag voor ADO Den Haag. Het kondigde de komst van Gabor Horvath en John Verhoek aan. De 26-jarige Horvath speelde vorig seizoen nog voor NAC Breda maar kon niet door die club worden behouden. In Den Haag lag een tweejarig contract voor hem klaar. Verhoek wordt voor een seizoen gehuurd van Stade Rennes.

De 26-jarige Horvath keert dus terug naar de Eredivisie. Vorig seizoen maakte de verdediger op huurbasis al indruk bij NAC Breda. Dat heeft Horvath nu een tweejarig contract opgeleverd bij ADO Den Haag dat ook nog een optie heeft om hem een jaar langer te binden. John Verhoek komt op huurbasis over van Stade Rennes dat hem in januari van FC Den Bosch overnam. De aanvaller is het jongere broertje van Wesley Verhoek.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!