Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Genk stelt Been vandaag aan'


30 augustus 2011 - Mario Been gaat met Racing Genk de Champions League in. In juli werd hij na een stemming onder de eigen selectie bij Feyenoord aan de kant gezet, nu lonkt het miljoenenbal met Genk.

Racing Genk was op zoek naar een nieuwe trainer nadat Frank Vercauteren besloot in te gaan op een lucratief contract bij Al Jazira uit Abu Dhabi. Henk ten Cate was in België de eerste keus maar na zijn afzeggen schakelde de club razendsnel naar Mario Been. Voor Been ligt vermoedelijk een 1-jarig contract klaar. Het lijkt er op dat Been later vandaag al aan de pers zal worden gepresenteerd.

De Belgische topclub was bij Been uitgekomen omdat hij jonge spelers beter kan maken. Bij Excelsior en NEC deed Been dat ook nog eens met goed voetbal. Na een goed eerste seizoen bij Feyenoord (4e plaats en behalen bekerfinale) was het afgelopen seizoen bijzonder teleurstellend met als absoluut dieptepunt de 10-0 nederlaag in Eindhoven tegen PSV.

Genk is in de Champions League ingedeeld in groep E met Chelsea, Valencia en Bayer Leverkusen

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!