Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht haakt af voor Toornstra


30 augustus 2011 - FC Utrecht heeft voor de tweede keer deze zomer tevergeefs bij ADO Den Haag aangeklopt voor Jens Toornstra. De Domstedelingen hadden zich graag met de middenvelder versterkt maar Toornstra is financieel niet haalbaar.

"De afkoopsom die zij vroegen, was voor ons niet haalbaar", zegt technisch directeur Foeke Booy van FC Utrecht in gesprek met Voetbal International. "Financieel kon het niet meer, het houdt ergens op. Maar ons elftal is nu ingevuld en als de geblesseerde spelers terug zijn, hebben we een mooi team. Daar kan onze trainer prima mee uit te voeten."

Jens Toornstra staat ook in de belangstelling van Vitesse en Swansea City. Toch lijkt het deze transferperiode niet meer tot een transfer te komen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!