Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen: 'PSV kon of wilde niet'


30 augustus 2011 - Hans Nijland deed vandaag een boekje open over de handelswijze van PSV inzake Tim Matavz. Volgens de algemeen directeur van de Groningers was er sprake van een overbrugbaar verschil tussen vraag en aanbod maar was het PSV op een gegeven moment dat afhaakte omdat het niet meer kon of wilde.

'Het gat tussen vraag en aanbod was zeker overbrugbaar, maar uiteindelijk gaf de raad van commissarissen van PSV geen toestemming aan de directie om de transfer daadwerkelijk af te ronden', aldus Nijland op FC Groningen.nl. FC Groningen zou PSV tot zondagavond de tijd hebben gegeven met een nieuw bod te komen omdat het de Uruguyaanse aanvaller David Texeira als vervanger wilde aantrekken.

'PSV kon of wilde de deal niet afronden', zo ging Nijland verder. 'En hoewel het nog niet woensdag middernacht is en in de voetballerij wel gekkere dingen zijn gebeurd, gaan wij ervan uit dat de transfer van Matavz een gesloten boek is.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!