Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'FC Twente raakt Ruiz kwijt aan Fulham'


30 augustus 2011 - FC Twente lijkt op de laatste dag van de transfermarkt Bryan Ruiz kwijt te raken aan Fulham. Volgens TC Tubantia is Ruiz op dinsdag in het vliegtuig naar Londen gestapt voor onderhandelingen met Fulham. Volgens het Engelse SkySports is een akkoord bereikt tussen Fulham en FC Twente over een transfersom van 12 miljoen euro.

Een eerder bod van Fulham werd door FC Twente nog aan de kant geschoven. Fulham verlegde vervolgens haar interesse naar een andere speler van FC Twente, Nacer Chadli. Nu is men toch weer teruggekeerd voor Ruiz en positief gevolg. FC Twente heeft bij monde van Joop Munsterman bevestigd dat beide partijen dicht bij een overeenkomst zijn, van een akkoord is nog geen sprake.

Ondertussen heeft FC Twente bij Feyenoord een ultiem laatste bod neergelegd voor Leroy Fer. 'We hebben op ons laatste bod nog geen antwoord van Feyenoord gekregen', aldus voorzitter Joop Munsterman tegenover Voetbal International. 'Maar wij gaan er vanuit dat dit een bod is dat Feyenoord niet kan weigeren.'

Feyenoord zou bij een eventueel vertrek van Leroy Fer razendsnel willen schakelen en Otman Bakkal van PSV willen overnemen. Bakkal zit op een dood spoor in Eindhoven en heeft nog een eenjarig contract. PSV lijkt daarmee bereid te zijn afscheid van de middenvelder te nemen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!