Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Maduro mogelijk op huurbasis naar Espanyol


31 augustus 2011 - Hedwiges Maduro lijkt de tweede international te worden die van club gaat wisselen. Samen met zaakwaarnemer Roder Linse werkte Maduro aan een deal met Valencia en Espanyol. Het is de bedoeling dat hij zijn contract bij Valencia zal verlengen om vervolgens verhuurd te worden aan Espanyol.

De 26-jarige Maduro ziet een dergelijke constructie helemaal zitten. Maduro in De Telegraaf: "Daar sta ik voor open Bij Espanyol heb ik de kans om wekelijks in de basis te staan. En dat is belangrijk met het oog op het EK." Afgelopen seizoen speelde Maduro slechts in 19 van de 38 competitieduels.

Valencia wil Maduro graag behouden. "Ik heb een contract tot de zomer van 2012. Valencia wil die verbintenis graag met één of meerdere seizoenen verlengen. Daar zijn we over in gesprek. Hopelijk kan ik vandaag melden dat ik heb bijgetekend en dat ik aan Espanyol word verhuurd."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!