Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eljero Elia dolblij met Juventus


31 augustus 2011 - Eljero Elia tekende gisteren een meerjarig contract bij Juventus. De Italiaanse topclub was bereid maar liefst 10,5 miljoen euro voor Elia aan HSV neer te tellen. Elia is blij met zijn kans in de top van de Serie A.

In de media werd vaak gesuggereerd dat Elia een voorkeur had voor de Premier League, zeker met de belangstelling van onder andere Fulham, Wigan Athletic en Arsenal op de achtergrond. "Het verhaal dat ik het liefst in Engeland wilde spelen, is volledig uit zijn verband gerukt”, aldus Elia. "Ik heb met Maarten Stekelenburg, Wesley Sneijder en Mark van Bommel uitvoerig over de Serie A gesproken en werd steeds enthousiaster."

"Ik word hier doodgeknuffeld, " Elia was ook onder de indruk van alle prijzen die Juventus in haar historie won. "De prijzenkast vertelt alles: 29 landstitels, negen keer de Coppa Italia, twee Champions Leagues, een Europa Cup II, drie UEFA Cups en twee wereldbekers. Moet ik nog meer zeggen?"

Elia liet zich niet afschrikken door de verhalen over racisme in en rond de Italiaanse stadions. "Sinds de komst van mijnheer Agnelli waait er een frisse wind. Juve heeft voor een vermogen aan nieuwe spelers aangetrokken, heeft de grootste fanbase van Europa en heeft een nieuw stadion. De voorzitter en de trainer maakten duidelijk me heel graag te willen hebben. Ik heb ongelooflijk veel zin om hier aan de slag te gaan."

Het vizier is nu weer gericht op het Nederlands Elftal. "Ik ben de bondscoach dankbaar dat ik er even tussenuit mocht naar Italië. Dit was voor mijn carrière heel belangrijk en ook met het oog op het EK een belangrijke stap. Dit zorgt voor rust. Ik hoop dat ik mijnheer Van Marwijk vrijdag tegen San Marino al kan terugbetalen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!