Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Leroy Fer wil niet meer naar FC Twente


31 augustus 2011 - Leroy Fer vertrekt vandaag niet meer bij Feyenoord. FC Twente is niet langer in beeld. Hoewel de verwachting was dat beide clubs een akkoord zouden bereiken over de transfersom wil Fer niet meer overstappen, dat verklaarde zijn zaakwaarnemer Rob Jansen aan het Algemeen Dagblad.

"Wij zijn er klaar mee", aldus Rob Jansen in gesprek met het Algemeen Dagblad. Jansen heeft dat gisteren telefonisch verteld aan Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord. Jansen: "Fer maakt het seizoen af bij Feyenoord en is daarna transfervrij."

"De clubs hebben lang genoeg de tijd gehad om tot een akkoord te komen", zo stelt Jansen. "Leroy wil zich concentreren op Jong Oranje en Feyenoord. Hij zal de club pas na het seizoen verlaten. Nee, hij zal niet bijtekenen. Wat betreft FC Twente: het heeft allemaal te lang geduurd. Wij zetten er een punt achter."

"Er zijn drie partijen nodig voor een transfer. Als Fer niet wil, blijft hij bij ons. En daar zijn wij blij mee."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!