Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Leroy Fer toch nog naar FC Twente


31 augustus 2011 - Leroy Fer maakte vandaag alsnog de gewenste transfer van Feyenoord naar FC Twente. De Tukkers waren nu wel bereid 5,5 miljoen euro in een keer te betalen en Feyenoord mee te laten delen bij een toekomstige transfer.

"Er is een enorme last van mijn schouders afgevallen nu de kogel eindelijk door de kerk is", aldus Fer op de website van Feyenoord. "Ik heb elf schitterende jaren in Rotterdam meegemaakt. Veel ups, maar ook veel downs beleefd met het elftal en de club. Dat heeft me sterker gemaakt. Als voetballer en als mens."

"Een andere omgeving, nieuwe mensen, andere ideeën. Dat brengt je verder in je ontwikkeling. Co Adriaanse belde me gisteren nog om me te laten weten dat de hele club achter mijn komst staat. FC Twente heeft er ook alles aan gedaan om me binnen te halen. Dat straalt vertrouwen uit en voelt heel prettig. Ik heb er erg veel zin in."

Voorzitter Joop Munsterman: "De onderhandelingen met Feyenoord hebben geruime tijd in beslag genomen, maar het is zeer de moeite waard geweest. Leroy is een jonge getalenteerde speler die de laatste jaren al zeer veel ervaring op heeft mogen doen in de Eredivisie en reeds zijn debuut heeft gemaakt in het Nederlands elftal."

Fer had in Rotterdam-Zuid nog een contract tot het einde van het seizoen. De middenvelder wenste die aflopende verbintenis niet te verlengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!