Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord legt Bakkal en Guidetti vast


31 augustus 2011 - Feyenoord schakelde na de lucratieve transfer van Leroy Fer razendsnel op de transfermarkt. Het kondigde inmiddels de komst aan van Otman Bakkal (PSV) en John Guidetti (Manchester City). Beide spelers worden voor een siezoen verhuurd.

Bakkal was dichtbij een overgang naar Red Bull Salzburg. Toen Feyenoord echter aanklopte was zijn keuze snel gemaakt. Bakkal heeft een aflopend contract bij PSV en zou derhalve indien hij indruk maakt bij Feyenoord transfervrij kunnen worden gecontracteerd. Ondertussen legde Feyenoord ook Guidetti vast. De 'Rooney van Zweden' was eerder deze zomer nog dichtbij een overgang naar FC Twente.

"Voor dit scenario hadden we vooraf getekend", aldus technisch directeur Martin van Geel in gesprek met Voetbal International. "Natuurlijk hadden we Fer het liefste gehouden, maar hij heeft nog maar tien maanden te gaan bij Feyenoord, dus tegen een bod van 5,5 miljoen euro plus een vergoeding bij doorverkoop kónden we geen nee zeggen. Bakkal is een prima vervanger, 26 jaar, een middentwintiger die we missen in de selectie."

"Met hem hebben we haast gemaakt, want hij was dichtbij een vertrek naar Red Bull Salzburg, maar gelukkig koos hij voor ons", zo stelde Van Geel. "Guidetti is een veelbelovende spits, complementair aan de aanvallers die we hebben. Dat geeft onze trainer weer meer mogelijkheden. Al met al kunnen we zeer tevreden zijn over hoe deze transferwindow voor ons is verlopen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!