Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC verrast met komst van Krisztian Vadocz


31 augustus 2011 - Op de laatste dag van de transfermarkt heeft NEC nog verrast met het aantrekken van Krisztian Vadocz. De Hongaars international komt transfervrij over van het Spaanse Osasuna. In Nijmegen tekende hij een contract voor 1 seizoen.

Technisch Directeur Carlos Aalbers: "Hier hoef ik weinig aan toe te voegen. We zijn ontzettend blij dat we dit hebben kunnen realiseren met name vanwege de persoonlijke relatie met Krisztian. De komst van Vadocz is een geweldige verrijking voor NEC maar ook voor de Eredivisie."

Eerder verdiende de international nog een transfer van NEC naar Osasuna maar daar kwam hij de afgelopen periode nauwelijks aan spelen toe. Krisztian Vadocz: "Ik kom terug naar NEC om met dezelfde inzet de prestatie van mijn vorige periode te evenaren waarbij het bereiken van Europees voetbal een geweldig succes was"

Eerder deze transferperiode werd Vadocz nog in verband gebracht met SC Heerenveen. NEC maakt eerder op de dag al de komst van Genaro Zeefuik bekend. De aanvaller wordt gehuurd van PSV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!