Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax hoopt nog op vertrek van El Hamdaoui


31 augustus 2011 - Ajax hoopt in de laatste uren van de transfermarkt nog afscheid te kunnen nemen van Mounir El Hamdaoui. Volgens technisch manager Danny Blind zijn er nog drie clubs concreet voor de aanvaller. Onder hen zouden volgens diverse bronnen Espanyol en Club Brugge zitten.

"Het is een moeilijk verhaal, aangezien alle drie de partijen - de speler en de twee clubs - op één lijn moet komen te zitten", zegt technisch manager Danny Blind in gesprek met Voetbal International. "Het is helaas nog niet zover dat we nu kunnen verwachten dat we er binnen een half uur een klap op kunnen geven."

Ismail Aissati is een tweede speler die Ajax mag verlaten. Blind: "Wat betreft Ismail verwacht ik niet meer dat we er gaan uitkomen vanavond. De laatste weken is er contact geweest met meerdere clubs uit het buitenland, maar op de laatste dag is er niets voorbij gekomen waarvan we verwachten dat het concreet kan worden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!