Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse legt aanvoerder Estland vast


31 augustus 2011 - Vitesse zocht ervaring en kreeg die op de slotdag van de transfermarkt. De club trok in de laatste uren van de transfermarkt de 32-jarige Est Raio Piiroja aan. De centrale verdediger is afkomstig van het Noorse Frederikstadt en tekende een eenjarig contract.

Piiroja is aanvoerder van Estland en speelde inmiddels al 101 interlands. Vorige week gaf eigenaar Jordania al aan nog een centrale verdediger aan te willen trekken. Woensdagmiddag liet technisch directeur Van Leeuwen dat de kans klein was dat Vitesse nog iets zou doen op de markt.

Met Piiroja heeft Vitesse na veel jonge spelers eindelijk een ervaren kracht binnengehaald. De Est is al de twaalfde nieuwe speler die de club deze zomer naar Arnhem haalde. Van dat aantal contracteerde Vitesse drie Nederlanders.

John van den Brom heeft met de komst van de ervaren Piiroja de selectie rond. "We zijn klaar en ik ben zeer tevreden. Een ervaren verdediger zochten we nog voor deze jonge ploeg. Dat was nodig." De trainer zag de rechtsbenige Piiroja zondag zelf aan het werk in het Noorse Frederikstadt. "Het beeld dat ik had, is daar bevestigd. Hij maakte een prima indruk. Iemand die in de coaching de ploeg kan neerzetten."

Van den Brom is opgelucht. "Ik heb me best ongemakkelijk gevoeld, maar altijd geloofd dat het goed zou komen. We zijn gericht blijven zoeken en er is steeds goed overleg gevoerd welke spelers nog in beeld waren voor ons."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!