Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Villarreal en Mallorca eens over De Guzman


31 augustus 2011 - Jonathan de Guzman gaat met Villarreal de Champions League in. Op de laatste dag van de transfermarkt wist Villarreal met Real Mallorca een akkoord te bereiken over de transfersom.

De Guzman maakte het nieuws bekend op zijn eigen Twitter-account. De middenvelder, die hoopt op een nieuwe kans bij het Nederlands Elftal, maakte vorig jaar zomer transfervrij de stap van Feyenoord naar Mallorca. Op het Spaanse eiland maakte De Guzman een grote indruk en groeide hij in korte tijd uit tot de smaakmaker van Mallorca. Lange tijd hield Mallorca zijn poot stijf maar nu heeft het toch een akkoord bereikt met Villarreal over een transfersom van naar verluidt 8 miljoen euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!