Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax raakte El Hamdaoui niet kwijt


1 september 2011 - Op de slotdag van de transfermarkt is Ajax er niet in geslaagd afscheid te nemen van Mounir El Hamdaoui. Er waren gisteren nog voldoende clubs die interesse hadden maar op zijn persoonlijke eisen ketste de ene na de andere overgang af, zo stelt De Telegraaf.

Vorig jaar zomer maakte El Hamdaoui op voorspraak van Martin Jol voor 5 miljoen euro de overstap van AZ naar Ajax. El Hamdaoui toucheert in Amsterdam een vorstelijk salaris en botste direct met Frank de Boer na zijn entree als opvolger van Jol. El Hamdaoui zal zich net zoals Ismail Assaiti blijven melden bij Jong Ajax. Alleen Turkije en Rusland zijn voor de Marokkaanse internationals nu nog mogelijk, beide landen hebben een transfermarkt die nog vijf dagen open is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!