Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Luigi Bruins op proef bij Genk


1 september 2011 - Luigi Bruins stond jarenlang te boek als een van de grootste talenten in Nederland. De middenvelder zag afgelopen zomer na een teleurstellend seizoen zijn contract bij Feyenoord niet worden verlengd. Door zijn transfervrije status heeft Bruins niets te maken met de gesloten transfermarkt.

Mogelijk komt het tot een overgang naar de Belgisch kampioen RC Genk. Bruins is uitgenodigd om mee te spelen in een oefenduel van Genk tegen Alemannia Aachen. Opvallend is dat wel. Sinds deze week is Mario Been trainer van de Belgische club. Vorig jaar werkte Been nog met Bruins bij Feyenoord en deed hij nauwelijks een bereid op de voormalig jeugdinternational. Bruins was eerder tevergeefs bij een Engelse club op proef.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!