Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Einde van een tijdperk met vertrek Bryan Ruiz


1 september 2011 - Met het vertrek van Bryan Ruiz nam FC Twente afscheid van een van de beste spelers ooit in haar clubhistorie. Fulham betaalde 12 miljoen euro voor de aanvaller uit Costa Rica die in de laatste uren van de transfermarkt ook nog door andere Engelse clubs werd begeerd.

"Bryan heeft zich afgelopen twee seizoenen sterk ontwikkeld bij FC Twente en is van grote waarde geweest voor de club", aldus FC Twente-voorzitter Joop Munsterman op de clubwebsite. "Hij heeft een belangrijk aandeel gehad in de prijzen die we afgelopen twee jaar hebben behaald, met het kampioenschap als absoluut hoogtepunt. Voor Bryan ga je naar het stadion, hij heeft voor zoveel mooie momenten gezorgd. Zijn spel heeft geleid tot veel interesse van buitenlandse clubs."

"Bryan heeft altijd de ambitie gehad om in een grote Europese competitie te spelen en nu is het moment gekomen dat hij de overstap maakt naar de Premier League. Bryan was voor ons niet te behouden." Bij Fulham lag een vierjarig contract klaar met een optie voor nog eens een seizoen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!