Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van den Brom hoopt met Vitesse vijfde te worden


2 september 2011 - Nu de transferperiode voorbij is, durft Vitesse-trainer John van den Brom een doelstelling uit te spreken. De oefenmeester zet in op een plaatsje in het linkerrijtje.

Van den Brom in gesprek met Omroep Gelderland: "Ik denk dat het realistisch is dat wij tussen de plekken zes en negen kunnen gaan spelen. Dan kom je automatisch uit in het linkerrijtje. Als alles gaat zoals we hopen en willen, kunnen we vijfde worden en dat zou dan Europees voetbal betekenen."

Vorig seizoen was de voertaal Engels bij Vitesse. "Er zijn hier meer Nederlanders dan buitenlanders, dus de voertaal is Nederlands. Maar we zullen de buitenlandse jongens natuurlijk ook uitleg geven in het Engels."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!