Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Moisander baalt van afketsen transfer naar PSV


5 september 2011 - Niklas Moisander had in de afgelopen transferperiode graag de overstap gemaakt van AZ naar PSV. Beide clubs werden het niet eens over de transfersom en PSV verlegde haar aandacht naar Timothy Derijck waar het wel succes had.

Moisander in De Telegraaf: "PSV was financieel en sportief een goede stap. Misschien ben ik inderdaad te lief. Ik heb AZ gezegd dat dit een unieke kans voor me was. PSV deed ook een goed bod. Maar de club vond me te belangrijk en wilde voor dat bedrag niet meewerken. Een arbitragezaak was voor mij geen optie. Maar ik heb er wel over nagedacht om 'moeilijk' te gaan doen. Heel kort. Uiteindelijk wilde ik dat niet voor mijn medespelers, de supporters én AZ. Men had me immers ook aanvoerder gemaakt."

Moisander, die dinsdag met Finland aantreedt tegen Oranje, vervolgt: "Ik vind nog steeds dat men mij had moeten laten gaan, ben er niet blij mee hoe het is gegaan. Je weet als speler nooit hoeveel kansen je krijgt om hogerop te komen. Als me dat – ondanks de toezeggingen van AZ de volgende keer mee te werken – niet meer lukt, zal ik dat Earnest Stewart en Gertjan Verbeek verwijten. Al is verwijten misschien niet het goede woord. Maar dan ben ik zeker niet happy."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!