Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Amoah in gesprek met Turkse club


5 september 2011 - Mogelijk dat NAC Breda na Leonardo (Red Bull Salzburg) toch ook nog Matthew Amoah kwijtraakt. De Ghanese aanvaller is volgens BN De Stem in gesprek met een Turkse club. In Turkije sluit de transfermarkt later dan in de rest van Europa.

Hoewel Amoah met zijn salaris zwaar op de begroting drukt en NAC Breda dat geld graag wil besparen is een vertrek van de Ghanees in sportief opzicht een enorme dreun. Bij een vertrek van Amoah zal de jonge Alex Schalk (19) nog meer kansen in het eerste elftal krijgen. Schalk kwam de afgelopen competitieduels al geregeld aan spelen toe. Amoah speelde eerder voor Vitesse, Fortuna Sittard en Borussia Dortmund. De Turkse transfermarkt sluit later vandaag.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!